Bel ons direct: 0570-503800

Mechanisatie

Mechanisatie

Tuin & Park

Tuin-en-park

Groen

Groen

Grond

Grond

Infra

Infra

Loonwerk

Loonwerk

dinsdag, 14 januari 2014 16:51

New Professionele Accu heggenschaar

 

 

NIEUW

Husqvarna professionele accu heggenschaar 536 Li HD 60X / 70X


Het knippen van hagen is nog nooit zo makkelijk geweest. De ontwikkeling van accu producten in het tuin- en parkonderhoud neemt sterk toe. Dit is voor Husqvarna een belangrijk ontwikkel- en innovatiegebied. Naast het bestaande Husqvarna accu assortiment trimmers, kettingzagen en de consumenten heggenschaar wordt het assortiment uitgebreid met maar liefst twee professionele accu heggenscharen. Met drie belangrijke uitgangspunten: sterk, duurzaam én lichtgewicht!
De Husqvarna accu-heggenscharen onderscheiden zich door de vooruitstrevende techniek wat er voor zorgt dat de gebruiker de beste prestaties krijgt, denk aan hoog presterende motor, 4.000 knipbewegingen p/min. en het draaibare achterhandgreep.
Dit in combinatie met nog sterkere accu’s en de mogelijkheid tot het gebruik van het ruggedragen accu-pack, voor een langere werktijd, een perfect stuk gereedschap voor de professionele gebruiker.
Daarnaast biedt Husqvarna een niet te evenaren ergonomie aan, waardoor de lichamelijke belasting tot een minimum wordt beperkt. E
r zijn meerdere accu's leverbaar die hebben verschillende capaciteit, en er zijn ook twee ruggedragen uccu back pack's leverbaar waar je met de grootste 13 uur aan één mee kunt knippen.  

   

                                       

         Ook benieuwd laat het ons weten wij hebben een demo set

                          maak een afspraak en  test hem zelf.

                                          Tel 0570-503807